Un autobuz care se deplasa pe Drumul Județean 592, dinspre Moșnița Nouă înspre Buziaș, a izbit violent un alt autobuz, care staționa la marginea carosabilului, chiar înainte de podul din dreptul localității Albina.

Impactul puternic dintre cele două vehicule s-a produs datorită neatenției șoferului aflat la volanul autobuzului care era ”al doilea”. Acesta aparținea companiei TRW și avea 30 de pasageri la bord. Șoferul autobuzului a apăsat prea târziu pedala de frână, ceea ce a făcut ca cinci dintre persoanele aflate în mașina sa să fie transportate de urgență la spital, fiind rănite.

Victimele au suferit răni ușoare în zona capului, însă una dintre acestea, o tânără, este într-o stare mai gravă. Aceasta a explicat doctorilor sosiți la fața locului că nu-și poate mișca mâinile și picioarele.

Șoferul care a cauzat incidentul a mai fost sancționat de polițiști pentru depășirea vitezei legale de deplasare. Acesta este angajat al companiei TRW și este cunoscut printre angajații acesteia ca un personaj cu un vocabular și comportament deloc agreabil în public.

Accidentul a îngreunat traficul din zonă, după ce polițiștii au fost nevoiți să devieze circulația pe un singur sens. Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele carre au dus la producerea accidentului și ce măsuri se impun față de șoferul vinovat.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.