Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Diaconu: Mesaj emotionant de Ziua Tricolorului!

- Advertisement -

Cu atât mai plăcut surprinzător este mesajul deputatului timişean Adrian Diaconu. Fostul ofiţer de poliţie a preferat să evite băile de bliţuri, postând un mesaj emoţionant pe pagina sa de facebook. Îl redăm în rândurile următoare:

“Este o zi mare astăzi, pentru toţi românii! De 167 de ani, Tricolorul ne uneşte crezurile şi năzuinţele, însoţindu-ne printr-o istorie nu tocmai prietenoasă. Cu deviza „Dreptate – Frăție” înscrisă pe Tricolor, revoluţionarii paşoptişti dădeau lumii de ştire că oricât de potrivnică ar fi istoria cu acest neam, el nu se va lăsa. Va lupta şi îşi va atinge idealurile, sub acest steag, indiferent cât de potrivnică ne va fi istoria şi cât de cruzi vor fi duşmanii aduşi de ea în drumul nostru! Am izbândit în multe de atunci şi până acum: am făurit România, ne-am obţinut independenţa, am făcut România dodoloaţă! Ne-am obţinut, apoi, din nou libertatea! Şi am pornit la un drum, din nou anevoios. Aşa cum am trecut prin toate sub tricolor, aşa vom face şi de acum înainte, chiar dacă vremurile nu ne sunt nici acum din cele mai prietenoase!”

Făcând trimitere la drapelul uriaş, de şapte metri lungime şi patru lăţime, ridicat de premierul interimar Gabriel Oprea la Miercurea Ciuc de Ziua Tricolorului, deputatul Adrian Diaconu continuă: “Dincolo de dimensiunea impresionantă a Tricolorului ridicat astăzi în inima ţării se află un puternic simbol. Un simbol pe care trebuie să îl înţelegem cu toţii: atâta vreme cât în inimile noastre Tricolorul va rămâne drept, inima acestei Ţări va bate pentru noi, iar Ţara va rămâne a noastră! Nu ne rămâne decât să facem pentru ea tot ce ne stă în putinţă. Ca de atâtea şi atâtea ori, ea, Tara, ne va răspunde pe măsură!

Ridicaţi cu mândrie, încredere şi speranţă Tricolorul! Zi de zi! Nu uitaţi să visaţi, să vreţi, să faceţi! Dar mai ales, nu uitaţi să fiţi acea familie unită sub cele trei culori, care a reuşit să treacă prin toate greutăţile şi să ridice fruntea de fiecare dată!”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore