Foto: realitatea.net

Pesedistul Liviu Dragnea a participat, joi, la inaugurarea Drumului Judeţean 174A, care face legătura între Vatra Dornei şi Borsec, scurtând distanța dintre cele două staţiuni cu aproximativ 100 de kilometri. Cu acest prilej, vicepremierul a declarat că nu crede în proiectul de autonomie propus de UDMR.

„Nu, nu cred în acest proiect, nu are nicio şansă de reuşită, noi nu susţinem acest proiect, nu susţinem niciun fel de proiect de autonomie, suntem foarte fermi, Constituţia este foarte clară! Nu ştim ce finalitate crede UDMR că o să aibă, dar nu s-a discutat nici în coaliţia de guvernare, nici în Guvern un asemenea proiect. Fiecare poate să aibă tot felul de dorinţe, dar din punct de vedere instituţional sau al unor eventuale şanse de reuşită, nu există nicio şansă ca acest proiect să prindă viaţă vreodată”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, scrie Mediafax.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.