Drept omagiu adus regretatului regizor, posibil ca o stradă din Timișoara să poarte numele Sergiu Nicolaescu

1
887

La cererea unor cetățeni este posibil ca autoritățile locale să numească o stradă din oraș după numele  Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu s-a mutat de la Târgu Jiu la Timișoara când avea doar 5 ani , astfel cetăţenii işi doresc ca o stradă să-i poarte numele.

„Nu e decizia mea, e o comisie specială care se ocupă, iar propunerea nu a intrat, deocamdată în discuția unei astfel de comisii. Nu s-a stabilit nicio locație, iar dacă va exista un aviz favorabil din partea comisiei, propunerea se va supune votului Consiliului Local. E prematur să vorbim de locații ca și de avize”  a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Va fi o plăcuță comemorativă pe clădirea de pe strada Paris unde a locuit Sergiu Nicolaescu, urmează să stabilim și textul și momentul în care o vom pune, în maximum două săptămâni, a menţionat Dan Diaconu.

Aşadar imobilul din Timișoara unde a locuit Sergiu Nicolaescu până la varsta de 17 ani va fi marcat de municipalitate cel puţin cu o placă comemorativă.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Sa numeasca o strada dupa Michel Jackson mai bine decat dupa comunistul asta !!! In Timisoara nu ar trebuii sa existe niciodata strazi cu nume de comunisti -dictatori-criminali !!!

Comments are closed.