Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taxele şi impozitele locale se plătesc în Timişoara începând cu 14 ianuarie.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Taxele şi impozitele locale se plătesc în Timişoara începând cu 14 ianuarie. 1

Angajaţii de la Compartimentul Infocentru Turistic Timişoara au un program normal, singurele zile libere au fost 25 decembrie şi 1 ianuarie.

Cei care încasează chiriile aferente locuinţelor din fondul locativ de stat, a terenurilor şi a garajelor, işi reiau activitatea începând cu 7 ianuarie, la fel se întâmpla şi cu Serviciul de Evidenţa a Persoanelor si Serviciul de Stare Civilă dar şi cu angajaţii de la Biroul de Urmărire a Veniturilor care işi vor relua activitatea în aceeaşi zi, de cand programul angajaţilor va fi unul normal.

Timişorenii işi pot plăti impozitele începând cu data de 14 ianuarie.Angajaţii de la Biroul Evidenţă Contribuabili şi Încasări Bugetare au în continuare program de vacanţă şi în această perioada vor încasa numai amenzi.

Totuşi timişorenii vor plăti începând cu  acest an taxe locale cu 16.05% mai mari dar programul de relaţii cu publicul începe doar din 14 ianuarie.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare