Taxele şi impozitele locale se plătesc în Timişoara începând cu 14 ianuarie.

0
949

Angajaţii de la Compartimentul Infocentru Turistic Timişoara au un program normal, singurele zile libere au fost 25 decembrie şi 1 ianuarie.

Cei care încasează chiriile aferente locuinţelor din fondul locativ de stat, a terenurilor şi a garajelor, işi reiau activitatea începând cu 7 ianuarie, la fel se întâmpla şi cu Serviciul de Evidenţa a Persoanelor si Serviciul de Stare Civilă dar şi cu angajaţii de la Biroul de Urmărire a Veniturilor care işi vor relua activitatea în aceeaşi zi, de cand programul angajaţilor va fi unul normal.

Timişorenii işi pot plăti impozitele începând cu data de 14 ianuarie.Angajaţii de la Biroul Evidenţă Contribuabili şi Încasări Bugetare au în continuare program de vacanţă şi în această perioada vor încasa numai amenzi.

Totuşi timişorenii vor plăti începând cu  acest an taxe locale cu 16.05% mai mari dar programul de relaţii cu publicul începe doar din 14 ianuarie.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.