Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Huiduieli şi revoltă la incinerarea lui Sergiu Nicolaescu

- Advertisement -

În această dimineaţă, Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, fapt care nu a decurs fără incidente, căci mulţimea de oameni care l-au iubit şi l-au apreciat au huiduit-o pe văduva regizorului, strigând „Ruşine”, sau „Nu-l ardeţi”.

Oamenii au fost revoltaţi de incinerarea  lui Sergiu Nicolaescu, deoarece aceştia nu au unde să-i aprindă o lumânare celui pe care l-au admirat o viaţă întreagă.

Aflat la ceremonia de incinerare,  Ion Iliescu a declarat : “A fost un mare creator, nu este mulţumire mai mare decât să ştie că a fost apreciat”.  În legătură cu decizia incinerării regizorului, fostul preşedinte al României a afirmat : „Ce inseamnă să ajungi în pământ, aşa cum zice Biblia? Nu trebuie doar în groapă. Marinarii îşi aruncă morţii în apă. Nimeni nu trebuie să se amestece”.

La ceremonia de la crematoriu au participat familia şi câţiva prieteni ai lui Sergiu Nicolaescu, alături de militarii din Garda Mihai Viteazu, care au tras mai multe focuri de armă în memoria regizorului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore