Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDub la oraş cu High Kulture, Red Eye Hi Fi şi MC...

Dub la oraş cu High Kulture, Red Eye Hi Fi şi MC Fox

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Melomanii adepţi ai sound-ului reggae şi ale subgenurilor sale s-au strâns pe 1 martie în clubul timişorean. Evenimentul s-a bucurat de un public numeros şi de o sonorizare calitativă. High Kulture Soundsystem şi-au făcut treaba ca la carte, după cum ne-au obişnuit, iar petrecerea a luat amploare odată ce headlinerii, Red Eye Hi Fi, acompaniaţi de MC Fox, au urcat la pupitru. În valul de piese jungle şi dub ce au răsunat, MC Fox, care recent s-a alăturat colectivului, a dat dovadă de prezenţă scenică, energie şi a ţinut petrecăreţii în mişcare. În ciuda faptului că implicarea sa s-a rezumat la „Bombaclaat”, „Babylon” şi alte cuvinte uzitate în limbajul rasta, a reuşit să menţină o atmosferă energică. Finalul i-a aparţinut lui Blintzu.

După cum dictează tradiţia jamaicană, party-ul a fost unul lipsit de inhibiţii, iar ultimul petrecăreţ a părăsit clubul spre orele dimineţii. Petrecerea a încununat un an de evenimente marca High Kulture. Sagaman, Dj Se şi Vru Dubz au resuscitat de-a lungul anului precedent rădăcinile dub-ului, în zona de vest. Le urăm un călduros la mai mulţi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare