Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDupă CUTREMURUL din IPJ Timiș, Rutiera ”rupe” pe șoselele județului. Peste 110...

După CUTREMURUL din IPJ Timiș, Rutiera ”rupe” pe șoselele județului. Peste 110 permise REȚINUTE în vederea suspendării

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 26-29 ianuarie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Pe parcursul acestei acțiuni, oamenii legii au întocmit 12 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au aplicat 704 sancţiuni contravenţionale, 174 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 92 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi 120 de pietoni.

Oamenii legii au reţinut, în vederea suspendării, 114 permise de conducere, 78 dintre acestea pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Între cele 114 permise reţinute se regăsesc și documentele șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitele legale de viteză, sau erau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

În acest weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

  1. Eu as fi curios cate permise dintre cele declarate se si retin (pe bune), nu numai declarativ. Si cate dintre sutele si miile de amenzi, prezentate de politisti in bilanturi prin media locala, sunt achitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare