Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

E.ON întrerupe luni gazul în mai multe zone din Timişoara. Vezi dacă şi zona ta va fi afectată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

E.ON Gaz Distribuţie va efectua lucrări de cuplare a unui tronson din noile conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, ca urmare a finalizării unui proiect de investiţii desfăşurat pe străzile Amforei, Timiş, Circumvalaţiunii, Traian Novac, Ionel Perlea, Dropiei, Brânduşei, Gheorghe Lazăr, Teiului, Timiş, Intrarea Umbroasă, Zborului şi B-dul Cetăţii din municipiul Timişoara.

Societatea E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de luni, 12 noiembrie a.c., începând cu ora 09:00, pe Calea Torontalului, Calea Aradului, Calea Lipovei şi Aleea Demetriade precum şi pe străzile aflate între acestea (zonele Ion Ionescu de la Brad, Lipovei, Aradului Est şi Vest).

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestora, începând cu după-amiaza aceleiaşi zile. Din cauza complexităţii lucrărilor de cuplare, reluarea alimentării tuturor consumatorilor este estimată să se încheie în cursul zilei de marţi, 13 noiembrie a.c., până la ora 20.00.

Compania E.ON Gaz Distribuţie solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute, iar în cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare