Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFinal de săptămână cu evenimente, la Iulius Mall

Final de săptămână cu evenimente, la Iulius Mall

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Finalul de săptămână surprinde complexul comercial cu o agendă încărcată. Prima ediţie din 2014 de Expo Bio se va desfăşura în perioada 17-19 ianuarie. Dedicat unui stil de viaţă sănătos, târgul de produse bio şi eco naturale, va avea loc la demisolul mall-ului. Timp de 3 zile, zeci de expozanţi din România şi Ungaria îi aşteaptă pe cei interesaţi cu o gamă completă de produse şi servicii bio-ecologice din domenii precum: alimentaţie, produse apicole, întreţinere corporală, make-up, curăţenie, produse de medicină naturistă etc.

Dimineaţa de duminică va fi dedicată celor mici, aceştia putându-se bucura de sesiuni de teatru cu păpuşi.. Îndrăgita întâlnire cu lumea poveştilor este programată în fiecare zi de duminică, în perioada 19 ianuarie – 9 februarie 2014, la ora 12:00,la etajul Food Court. Programul pieselor de teatru cuprinde poveşti precum: „Cei trei purceluşi”  pe 19 ianuarie, „Pădurea fermecată” pe  26 ianuarie, „Cenuşăreasa” pe 2 februarie şi „Scufiţa roşie”  pe 9 februarie.

În plus, clienţii Iulius Mall vor putea beneficia de discount-uri de până la 75%, la colecţiile de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare