Popoviciu

„Sunt de acord cu toate proiectele anunţate, dar mi-aş dori ca domnul primar şi domnul Bojin să-şi ţină promisiunile făcute în 2012. În doi ani de zile, dacă vor să mai câştige alegerile, ar fi bine să se concentreze pe ceea ce au promis atunci” a fost sfatul dat de Popoviciu celor care conduc destinele oraşului şi judeţului care l-au trimis în Parlament.

Popoviciu îşi doreşte ca Robu să ducă la îndeplinire promisiunile electorale din 2012, şi abia apoi să treacă la liste cu promisiuni de proiecte noi. „Mă interesează foarte mult Sala Polivalentă, cea cu 15.000 de locuri, care a fost promisă în campanie. Mă interesează bazinul olimpic, care avea inclusiv licitaţia făcută. Mă interesează noul stadion care va avea 42.000 de locuri – şi el a fost promis” a declarat Alin Popoviciu.

Vezi materialul video pentru a afla ce părere are deputatul timişorean despre promisiunile, făcute de USL în 2012 despre şoseaua de centură, dar şi despre reabilitarea blocurilor din Capitala Banatului.

„Anul acesta toate partidele şi toată lumea trebuie să se implice în proiectul Timişoara – Capitală Culturală Europeană. E un an în care ar trebui să ne concentrăm foarte serios pe acest subiect, pentru că dacă va fi aleasă Capitală Culturală, înseamnă bani mulţi şi multe dintre proiectele anunţate de primar pot fi realizate. E cel mai important obiectiv al oraşului. De la parlamentari, la consilierii judeţeni şi la oamenii de afaceri, toţi trebuie să ne implicăm. Sibiu este, astăzi, un oraş european frumos. E o şansă pe care o avem o dată la mulţi ani, trebuie să facem front comun să punem umărul la acest proiect” a mai spus Popoviciu.

Tot în materialul video, deputatul de la PDL Timiş dezvăluie ce măsuri va lua partidul pe care-l reprezintă pe plan local pentru ca Timişoara să câştige titlul pentru care luptă cu Cluj, Iaşi sau Craiova.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.