Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Finding Dory”, continuarea animaţiei „Finding Nemo”

- Advertisement -

Finding Nemo, unul dintre cele mai îndrăgite filme de desene animate din lume, va avea o continuare intitulată „Finding Dory”, ce va fi lansată pe marile ecrane în 2015.

Filmul „Finding Dory” va avea ca personaj central un peştişor albastru, a cărui voce va fi asigurată de Ellen DeGeneres, care a spus: „Sunt încântată de faptul că în sfârşit acest film va fi realizat. Am citit scenariul şi este fantastic. Este amuzant, plin de căldură şi are tot ce îţi doreşti pentru un film”.

Andrew Stanton, care a fost coregizor al filmului „Finding Nemo” din 2003 alături de Lee Unkrich, spune că noul film va prezenta aventurile prin care va trece Dory în încercarea ei de a se reuni cu cei dragi, după acelaşi tipar ca intrigă din filmul „Finding Nemo”.

Filmul „Finding Dory” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 25 noiembrie 2015, cu o zi înainte de Thanksgiving, sărbătoarea americană care marchează de regulă începutul noului sezon de pelicule produse la Hollywood.

Lungmetrajul „Finding Nemo”” a obţinut încasări de 921,7 milioane de dolari pe plan mondial şi ocupă locul al patrulea în topul filmelor de animaţie cu cele mai mari încasări din istorie. Sursa:1music.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore