Fost jucător la Poli Timișoara, Costel Pantilimon, în echipa sezonului în Europa! Alături de Robben, Messi și C. Ronaldo!

- Advertisement -
Costel Pantilimon, poreclit ”Clean Sheet” de fanii ”pisicilor negre”, grație multelor partide în care a păstrat poarta echipei sale neperforată, goalkeeperul român a fost declarat, la un moment dat, cel mai bun portar din Premier League, campionat în care evoluează nume mult mai sonore! Cifrele sale îl situează nu doar în fruntea clasamentului portarilor din Anglia, ci și din toate cele cinci mari campionate europene.

Conform celor de la WhoScored (portal de analiză și statistică), care punctează jucătorii în funcție de performanțele cuantificabile din meciuri, fostul alb-violet și-a făcut loc în cel mai bun 11 al sezonului de până acum în Europa.

Cu o medie a notelor din acest sezon de 7.1, Pantilimon este portarul cu cele mai constante evoluții din Top 5 campionate europene, acesta fiind și motivul pentru care a fost inclus de site-ul citat în cel mai bun unsprezece european. Din ”echipa de vis” a Europei fac parte nume mari, precum Thiago Silva (PSG), Robben (Bayern), Hazard și Cesc (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) și Leo Messi (Barcelona), scrie digisport.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

ConQUIZtador, jocul de cultură, și-a încetat activitatea

ConQUIZtador este un joc de inteligență, multinațional, cu elemente...

MAESTRUL Ștefan Popa Popa’s, cadou la 60 de ani: cetățean de ONOARE al județului Timiș

Celebrul caricaturist Ștefan Popa Popa's și-a sărbătorit ziua de...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare