ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Cinematograful STUDIO din centrul Timisoarei se transforma intr-o BIJUTERIE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conceptul pentru Cinema Studio a fost dezvăluit ieri în cadrul FEstivalului Filmului Francez din Timișoara și arată spectaculos. După reabilitare, cinematograful din centrul Timișoarei va avea două săli de proiecții de film și un ”cinema open air” pe terasă.

Timișoara va avea din nou Cinematograful Studio la cele mai înalte standarde. Clădirea urmează să fie reabilitată complet, iar după procesul de modernizare va oferi o serie de surprize timișorenilor care îi vor călca pragul. ”Conceptul pentru Cinema Studio a fost dezvaluit ieri, la finalul Festivalului Filmului Francez. Studio va deveni mult mai mult decat un simplu cinema. Studio va fi un hub cultural cu doua sali de proiectie moderne, un cinema open air pe terasa, spatii interactive, spatii de lucru in domeniul cinematografiei, cafenea si multe alte functiuni. Multumiri tuturor partenerilor Primariei Timisoara in realizarea acestui proiect: Institutul Francez, Groupama Asigurari, Pelicula Culturala, Marele Ecran, Documentor, Timishort”, a amintit, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, care a postat și imaginile foto/video de mai jos.

”Mulțumim oaspeților noștri speciali care au participat ieri seară la prezentarea proiectului de arhitectură privind reamenajarea Cinematografului Studio: Excelența Sa, Doamna Michèle RAMIS, Ambasadoarea Franței în România, Domnul Nicolae Robu, Primar al Municipiului Timișoara, Doamna Hélène ROOS, Directoarea Institutului Francez din România, Domnul Cyrille Fierobe, Director Delegat al Institutului Francez Antena Timișoara, Domnul François COSTE, Director Groupama Asigurari, reprezentanții asociațiilor Pelicula Culturală, Marele Ecran, DocuMentor, Timishort Filmfest, ai biroului de arhitectură Atelier21 și mai ales PUBLICULUI care ne-a demonstrat că așteaptă cu nerăbdare acest proiect, alăturându-se în număr atât de mare la eveniment!”, se arată și pe pagina de Facebook a cinematografului.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore