12.9 C
Timișoara
marți,11,mai,2021
AcasăStiriFOTO/VIDEO Cinematograful STUDIO din centrul Timisoarei se transforma intr-o BIJUTERIE

FOTO/VIDEO Cinematograful STUDIO din centrul Timisoarei se transforma intr-o BIJUTERIE

Conceptul pentru Cinema Studio a fost dezvăluit ieri în cadrul FEstivalului Filmului Francez din Timișoara și arată spectaculos. După reabilitare, cinematograful din centrul Timișoarei va avea două săli de proiecții de film și un ”cinema open air” pe terasă.

Timișoara va avea din nou Cinematograful Studio la cele mai înalte standarde. Clădirea urmează să fie reabilitată complet, iar după procesul de modernizare va oferi o serie de surprize timișorenilor care îi vor călca pragul. ”Conceptul pentru Cinema Studio a fost dezvaluit ieri, la finalul Festivalului Filmului Francez. Studio va deveni mult mai mult decat un simplu cinema. Studio va fi un hub cultural cu doua sali de proiectie moderne, un cinema open air pe terasa, spatii interactive, spatii de lucru in domeniul cinematografiei, cafenea si multe alte functiuni. Multumiri tuturor partenerilor Primariei Timisoara in realizarea acestui proiect: Institutul Francez, Groupama Asigurari, Pelicula Culturala, Marele Ecran, Documentor, Timishort”, a amintit, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, care a postat și imaginile foto/video de mai jos.

”Mulțumim oaspeților noștri speciali care au participat ieri seară la prezentarea proiectului de arhitectură privind reamenajarea Cinematografului Studio: Excelența Sa, Doamna Michèle RAMIS, Ambasadoarea Franței în România, Domnul Nicolae Robu, Primar al Municipiului Timișoara, Doamna Hélène ROOS, Directoarea Institutului Francez din România, Domnul Cyrille Fierobe, Director Delegat al Institutului Francez Antena Timișoara, Domnul François COSTE, Director Groupama Asigurari, reprezentanții asociațiilor Pelicula Culturală, Marele Ecran, DocuMentor, Timishort Filmfest, ai biroului de arhitectură Atelier21 și mai ales PUBLICULUI care ne-a demonstrat că așteaptă cu nerăbdare acest proiect, alăturându-se în număr atât de mare la eveniment!”, se arată și pe pagina de Facebook a cinematografului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,914FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente