Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INTRAREA IN ANUL SARPELUI

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Începând de azi, timp de două săptămâni, chinezii sărbătoresc intrarea în Noul An, Anul Şarpelui de Apă. Este un an al reflecţiilor al planurilor şi al căutărilor. Oamenii vor fi mai prudenţi şi prevăzători înainte de a trece la fapte. Este un an admirabil pentru dragoste, flirturi cât şi pentru întemeierea unei familii sau a aducerii pe lume a unui copil. Un an bun pentru arte; moda va deveni mai fluidă şi elegantă, oamenii arătând un interes sporit pentru cultura în general. Contribuţii notabile vor aduce ştiinţa şi tehnologia.

Deşi totlul poate părea proaspăt şi liniştit la suprafaţă, anul şarpelui este mereu inprevizibil.

Despre cei născuţi în zodia Şarpelui se spune că sunt persoane inteligente, mândre, pasionale, elegante, misterioase, calme, alerte, fermecătoare. Astfel de persoane sunt interesate de lectură, pasionate de muzică, teatru, gastronomie şi interesate, în general, de conceptul de frumuseţe universală.

Şarpele de Apă ar aduce, potrivit tradiţiei asiatice, o perioadă în care dragostea şi prosperitatea se vor face simţite.Se crede că Anul Şarpelui reprezintă o perioadă benefică din punct de vedere financiar.

Se spune că cele mai mari şanse de reuşită o au persoanele care acţionează programat cei ce analizează profund situaţia, în contradicţie venind persoanele care acţionează sub impulsul momentului cei ce se adaptează greu la schimbări. Pentru a evita eşecurile şi dezamăgirile este necesar ca orice decizie să fie analizată amănunţit.

Calendarul chinezesc este împărţit în cicluri de 60 de ani, iar şarpele ocupa cea de-a şasea poziţie într-un ciclu de 12 animale.

Şarpele este asociat simbolic cu înţelepciunea cultura şi gândirea, precum şi cu creativitatea şi auto-constientizarea. Deschiderea şi iubirea vor fi parte a anului Şarpe 2013.

În concluzie fiţi cumpătaţi, iubiţi şi bucuraţi-vă de viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare