Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLA LOC COMANDA LA POLITIA RURALA

LA LOC COMANDA LA POLITIA RURALA

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vechile posturi de Poliţie care funcţionau în mediul rural au fost reînfiinţate şi vor funcţiona din nou, din septembrie, după ce infracţionalitatea în această zonă a crescut cu şase la sută în comparaţie cu anul trecut, au anunţat, oficialii Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Potrivit surselor citate, infracţionalitatea a crescut după ce, anul trecut, Poliţia Rurală a fost reorganizată, iar posturile au devenit aproape inexistente, în sensul în care acolo a rămas un singur lucrător, cu program între 8.00 şi 16.00.

În Timiş vor funcţiona din nou 89 de posturi de poliţie comunală, cu şef de post şi minim 3 angajaţi în funcţie de comună. Astfel în satele judeţului vor patrula aproximativ 300 de poliţişti. Problema care se pune acum este de unde vor fi aduşi cei peste 50 de poliţişti, care anul trecut au fost pensionaţi la nivelul judeţului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare