Operaţiunea spectaculoasă începută săptămâna trecută la Pasajul Jiul s-a încheiat cu succes. Culeea construită special pentru a muta pământul de sub şinele de cale ferată şi a lărgi astfel pasajul a străpuns întreaga suprafaţă prevăzută, astfel că, oficial, lărgirea pasajului a fost realizată cu succes.

„Am asistat cu bucurie la o premieră națională din punct de vedere al tehnologiei de lansare a structurii de rezistentă a pasajului, finalizată în condiții foarte bune. Cei 22 de metri ai terasamentului au fost “parcursi”in ultima săptămâna, după cum se vede, fără întreruperea traficului feroviar. Odată finalizată extinderea pasajului, în următoarele luni, avem motive întemeiate să credem că traficul va fi semnificativ imbunatatit”, a scris viceprimarul Dan Diaconu pe o reţea de socializare.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.