AcasăStiriAdministratieLărgirea Pasajului Jiul s-a încheiat. Promisiunea viceprimarului Dan Diaconu

Lărgirea Pasajului Jiul s-a încheiat. Promisiunea viceprimarului Dan Diaconu

Operaţiunea spectaculoasă începută săptămâna trecută la Pasajul Jiul s-a încheiat cu succes. Culeea construită special pentru a muta pământul de sub şinele de cale ferată şi a lărgi astfel pasajul a străpuns întreaga suprafaţă prevăzută, astfel că, oficial, lărgirea pasajului a fost realizată cu succes.

„Am asistat cu bucurie la o premieră națională din punct de vedere al tehnologiei de lansare a structurii de rezistentă a pasajului, finalizată în condiții foarte bune. Cei 22 de metri ai terasamentului au fost “parcursi”in ultima săptămâna, după cum se vede, fără întreruperea traficului feroviar. Odată finalizată extinderea pasajului, în următoarele luni, avem motive întemeiate să credem că traficul va fi semnificativ imbunatatit”, a scris viceprimarul Dan Diaconu pe o reţea de socializare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente