Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăLăsaţi fără funcţii de Robu, primarii din Timiş se revoltă: "Noi nu...

Lăsaţi fără funcţii de Robu, primarii din Timiş se revoltă: „Noi nu cred că putem îndrăzni să solicităm mântuire robuliană”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Reales preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, i-a zburat din funcţiile deţinute în regim de interimat pe mai mulţi şefi de organizaţii din cadrul PNL Timiş. Printre cei care au rămas fără funcţii se numără primarul din Deta, Petru Roman, primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica şi primarul de la Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza. Astăzi, primarii nemulţumiţi din localităţile Deta, Sânnicolau Mare, Ghizela, Bucovăț și Gătaia, Făget, Sânnicolaul Mare, Pișchia, Dudeștii Noi, Cenei, Fibiș, Livezile, Jimbolia şi Lenauheim au susţinut o conferinţă de presă comună, pentru a anunţa că Nicolae Robu este un lider care marginalizează orice om care are alte opinii decât el şi că nimeni nu a purtat discuţii cu ei legat de nemulţumirile pe care le au.

„Ce am aflat din presă a nemulțumit pe toată lumea din organizație. Am avut și altă dată nemulțumiri, dar de fiecare dată la exemenele electorale, ne-am făcut datoria. Singurul meu «păcat», dacă pot să-i zic așa, este că mi-am permis de fiecare dată să spun lucrurilor pe nume, în interesul partidului, nu în nume personal. Vreau să organizez o ședință, la Sânnicolau Mare, cu membrii organizației, la care să-i invit și pe președintele Nicolae Robu și pe parlamentari, pentru a ni se explica de ce s-a ajuns aici. Președintele interimar, Avram Stănușoiu, n-a făcut niciodată mai mult de 7% la alegeri în Sânnicolau Mare. De ce am vrea să se spargă o organizație construită în 17 ani?”, a declarat Dănuț Groza.

Alin Nica susține că primarii au aflat din presă că au fost destituiți. „La mai bine de o lună de la alegerile respective, nu am fost sunați de nimeni să ni se spună să facem alegeri, să ne îndrume sau să ne cheme la discuții… Dimpotrivă, ne am trezit că suntem dați afară din acea poziție interimară de președinți de organizație (…) Acest mod de a te impune, după ce ai câștigat niște alegeri așa cum le-ai câștigat, mi se pare neproductiv și contrar a ceea ce a declarat domnul Robu. Noi nu cred că putem îndrăzni să solicităm mântuire robuliană. Faptul că noi spunem ceea ce credem este un păcat care nu poate fi sub nicio formă”, a declarat Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare