Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Leii” nu fac faţă în Europa. BC Timişoara 80-93 Szolnoki Olaj, în FIBA EuroChallenge

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
"Leii" nu fac faţă în Europa. BC Timişoara 80-93 Szolnoki Olaj, în FIBA EuroChallenge 1

BC Timişoara a fost nevoită să se recunoască înfrântă pentru a doua oară consecutiv într-o partidă ce a contat pentru competiţia europeană FIBA EuroChallenge. „Leii din Banat” au fost învinşi de maghiarii de la Szolnoki Olaj, cu scorul de 93-80, după ce etapa trecută, elevii lui Badnjarevic, au pierdut în Germania, la Oldenburg.

Cu speranţe mari înaintea partidei, motivul fiind starea de oboseală datorată participării maghiarilor în două competiţii în paralel, „Leii din Banat” au dovedit că nu au „faţă” de Europa, elevii lui Badnjarevic demonstrând că sunt o treaptă mai jos decât trupa din Szolnok.

Veniţi după partida de duminică din Cupa Adriatică, de la Zagreb, ungurii au pus stăpâniere pe joc încă din primul minut, BC-iştii reuşind primul coş abia după patru minute de joc, când scorul devenea 2-9. Cu o sală arhiplină, elevii pregătiţi de Badnjarevic s-au apropiat la cinci puncte până la finalul primului sfert, 22-27. Deşi pe parcursul sfertului doi, timişorenii au avut şansa egalării, aceştia au încheiat prima repriză cu un handicap de zece puncte, la pauza mare, tabela din sala Constantin Jude indicând 41-51.

Revenirea pe parchet nu s-a dovedit prea spectaculoasă pentru alb-violeţi, aceştia nereuşind să mai atace decisiv, astfel, după sfertul trei, scorul rămânea în favoarea maghiarilor, 74-82. Ultima parte a meciului a înclinat balanţa tot în favoarea celor din Szolnok, scorul final ajungând la 80-93, spre bucuria fanilor din ţara vecină prezenţi în număr destul de mare în tribunele sălii Constantin Jude.

Cel mai bun marcator al alb-violeţilor a fost Jovanovic, acesta reuşind nu mai puţin de 22 de puncte – cel mai bun marcator de pe teren, precum şi 3 recuperări şi 5 pase decisive, urmat de Archie – 14 puncte şi 7 recuperări, Johnson – 10, Popescu şi Sarovic cu câte 9. Au mai înscris Djerasimovic – 8 reuşite, Jelenic şi Căpuşan câte 4.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare