16-octombrie-2021
AcasăStiriSportPrimul loc pentru Ripensia, la finalul turului de campionat

Primul loc pentru Ripensia, la finalul turului de campionat

„Ripi” a reuşit o nouă victorie la scor şi în ultima etapă a turului, reuşind să treacă, scor 6-1, de o echipă cu mulţi juniori de perspectivă a celor de la LPS Banatul. Galben-roşii încheie astfel turul de campionat pe prima poziţie, înregistrând nu mai puţin de 10 victorii şi o remiză în cele 11 etape disputate, acumulând 31 de puncte în clasament, cu 2 peste urmăritoarea Giarmata, şi cu un golaveraj de invidiat: 72-6.

Tinerii de la LPS au început destul de bine disputa, reuşind, timp de aproximativ 20 de minute, să facă faţă cu brio şarjelor ofensive clădite de Popa şi ai lui. A venit însă minutul 17, când portarul advers, Luca, a reţinut balonul pasat de unul dintre coechipierii săi, ripensiştii beneficiind de o lovitură indirectă din interiorul careului. Mogoş a profitat perfect de această oportunitate, reuşind să deschidă scorul după un şut executat cu sânge rece. Ripensia, descătuşată, a presat şi mai mult, Boghian, un minut mai târziu, trimiţând mingea în bară la o angajare excelentă venită de la Popa. După alte 3 minute insă, Rumega a reuşit dublarea avantajului, reluând cu capul o minge trimisă din corner de către Michi. A urmat însă o dublă greşeală în apărarea elevilor lui Ovidiu Olariu, mai întâi Mureşan, cu o pasă la adversar, apoi Rumega, nereuşind interceptarea mingii trimise către vârful de atac advers, iar Smochină, scăpat singur cu Mercescu, a înscris fără emoţii. N-au trecut nici 4 minute insă şi Michi a liniştit apele cu un şut superb de la 20 de metri, fără speranţe pentru portarul Luca.

A rămas 3-1 timp de mai bine de 25 de minute, până când Mureşan şi-a răscumpărat greşeală de la golul „gazdelor”, trimiţând un şut năprasnic din interiorul careului, goalkeeperul advers recunoscându-se învins încă o dată. Boghian a marcat pentru 5-1, iar spectacolul golurilor ripensiste a fost încheiat de către Adrian Popa, acesta luând o acţiune pe cont propriu, driblând doi adversari şi lobând, elegant, mingea peste Luca, scrie site-ul oficial al galben-roşiilor.

Ripensia (manager Radu Suciu): Mercescu – Muresan, Uzun, Rumega, Pascaleanu – Navala, Michi, Costandana, Popa – Mogos – Boghian. Au mai intrat: Cheveresan, Gaitin si N. Mihai.

LPS Banatul (antrenor Ovidiu Vâlceanu): Luca – Capstrîmb, Drăghici, Grunta, Barbură, Stupu, Smochina, Borzas, Mailat, Padurariu, Boldea.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente