Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAlimentarea cu gaze naturale pe 3 străzi din Timişoara va fi sistată...

Alimentarea cu gaze naturale pe 3 străzi din Timişoara va fi sistată joi, 22 noiembrie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unui nou tronson de reţea la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie sistează alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de joi, 22 noiembrie a.c., începând cu ora 09:00, pe străzile Circumvalaţiunii, Ionel Perlea şi Traian Novac din municipiul Timişoara.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 20:00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
– 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă);
– 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare