AcasăStiriAdministratieLicitațiile pentru lucrări la drumuri contestate. Primarul acuză din nou PSD

Licitațiile pentru lucrări la drumuri contestate. Primarul acuză din nou PSD

După ce săptămâna trecută, primarul Nicolae Robu declara că PSD sabotează licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul, vineri acesta a anunțat contestarea altor două lucrări, cea de reabilitare a străzii Chimiștilor și cea de lărgire a Pasajului Popa Șapcă. Potrivit edilului, singurii vinovați pentru blocarea licitațiilor sunt social-democrații.

„Acum se trage de timp și la pasajul Popa Şapcă. S-a depus contestaţie, tot în ultima zi, pentru o a treia lucrare: cea de reabilitare a străzii Chimiştilor. O firmă a unui cunoscut membru PSD din Timişoara, a depus contestaţie direct la Autoritatea Naţională, în urma licitației electronice, asta după ce, la licitaţia electronică s-a clasat pe locul patru. Din nou în ultima etapă, după ce nu a avut nimic de comentat în restul etapelor.  S-a intrat în faza finală de competiţie de preţ, pur de preţ, iar firma respectivă s-a clasat pe locul 4 şi s-a trezit, la zece zile de când s-a încheiat licitația electronică, să depună contestaţie”, a declarat primarul Timișoarei.

Contestațiile se pot soluționa cel mai devreme în trei săptămâni, însă termenul se poate extinde. În cazul în care licitațiile vor trebui reluate, proiectele se vor amâna cu câteva luni.

La fel cum a declarat în nenumărate rânduri în ultima perioadă, Nicolae Robu vede o conspirație PSD-istă îndreptată împotriva sa.

„În Timișoara, la ora actuală, PSD se străduiește mereu să facă rău. Din fericire, eu și colegii mei de echipă reușim,de cele mai multe ori, să contracarăm acest rău”, a mai spus Robu.

Este foarte clar că campania electorală a început demult, cel puțin la nivel declarativ. Nu am putut să nu observăm că Nicolae Robu, deși susține că este lider în sondaje și că nu își face griji pentru un nou mandat, nu scapă nicio ocazie de a ataca PSD și de a le da sfaturi alegătorilor cu cine să voteze.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente