AcasăStiriTaximetriștii ocupă locurile persoanelor cu handicap, în apropierea Bastionului

Taximetriștii ocupă locurile persoanelor cu handicap, în apropierea Bastionului

Taximetriștii timișoreni parchează pe… locurile destinate persoanelor cu handicap, în zona centrală a Timișoarei. Un cititor care locuiește în zona Bastion ne-a trimis imagini cu două taximetre parcate pe strada Hector. El spune că situația se repetă des, de când în apropiere s-a deschis o cofetărie.

„Sunt locatar în zona Bastion și trec des pe strada Hector pe la colțul cu Profi vis-a-vis de Facultatea de Stomatologie. La începutul străzii Hector dinspre Bd. Revoluției este un scuar de 20 m și pe urmă 2 locuri de pentru persoane cu handicap continuate de parcarea normală, toate pe partea stângă. Trecând des mă uitam în geamul mașinilor fugitiv să văd dacă au acreditare de la primărie pentru handicap; 95% aveau. În schimb am început să văd mai nou taxiuri parcate pe acele locuri. Se vede că nu au șofer și este becul verde aprins, destul de ciudat. Aceste fenomene se întâmplă cam de o săptămână de când s-a deschis o cofetărie cu tentă arabă în imobilul cu numărul 7 de pe bd. Revoluției dar cu intrare de pe Hector”, ne-a scris cititorul, care preferă să rămână anonim.

În aceste condiții, ne întrebăm dacă polițiștii locali care patrulează prin zona centrală a orașului i-au observat pe taximetriștii ce ocupă nonșalant locurile persoanelor cu handicap?!?

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente