Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Luna iunie aduce zboruri săptămânale spre Turcia. Ce companie va face curse Timișoara-Antalya

- Advertisement -

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara anunță că în ciuda apariției unui operator aerian care va face legătura între capitala Banatului și zona din Turcia în care foarte mulți români aleg să-și petreacă concediile, se aşteaptă ca un alt operator aerian să anunţe o a doua frecvenţă săptămânală spre destinaţia Antalya.

Astfel, patru destinaţii de curse charter, Antalya, Creta (Heraklion), Rhodos şi Zakynthos, sunt locaţii de vacanţă, deja confirmate cu zboruri direct din Timişoara. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţii din Spania – Palma de Mallorca şi Costa Brava – cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni şi vineri.

”În fiecare an se încearcă atragerea unor noi destinaţii de vacanţă spre care să se opereze atât curse charter pentru vacanţe de tip sejur cât şi curse de linie pentru vacanţe scurte de weekend de tip city-break, oferindu-se numeroase variante de destinaţii de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Timişoara. Atracţii turistice pot fi şi oraşele de destinaţie a curselor regulate precum: Paris, Londra, Roma, Veneţia, Madrid, Valencia și altele”, spune Dan Idolu, director al Aeroportului Internaţional Timişoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore