Ministrul Transporturilor despre circulaţia vaporaşelor pe Bega: „Este în atenţia noastră”

Date:

Vaporaşele de 7.000.000 de lei, cumpărate de Primăria Timişoara cu bani de la bugetul local, ca şi contribuţie în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi, mai stau trase la mal cel puţin până la sfârşitul acestui an. O spune chiar ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Prezent la Timişoara pentru o întâlnire cu şefii direcţiilor regionale de drumuri şi poduri, Cuc a explicat că ministerul nu făcut mare lucru pentru a rezolva problema punerii în circulaţie a vaporaşelor.

„A fost un secretar de stat care a avut o întâlnire la Timişoara dacă nu mă înşel inclusiv cu domnul primar. Ne-au prezentat o soluţie. Discutasem despre înfiinţarea unei autorităţi care să gestioneze această problemă. Este în atenţia noastră şi o să mai discut la minister. Nu ştiu să vă spun în momentul de faţă. O să discut cu secretarul de stat pe naval. Eu ştiu că este o dorinţă foarte acută a domnului primar. Eu am discutat în general cu autorităţile. Îmi spusese şi prim-ministrul de această problemă, tocmai de aceea încercăm să găsim o soluţie cu toţi factorii implicaţi şi o vom găsi. Probabil până la sfârşitul anului o vom găsi”, a spus Cuc.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare