Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Modificare IMPORTANTĂ pe traseul liniei 7 a RATT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Modificare importantă în cadrul programului trasului liniei 7 a RATT. De mâine, 31 octombrie, nu vor mai circula tramvaie pe traseu, autobuzele fiind cele care le va lua locul. Modificarea se produce din cauza lucrărilor programate la intersecția dintre Calea Șagului și strada Ana Ipătescu.

Traseul autobuzelor va fi următorul: bucla Dâmboviţa – Bulevardul Dâmboviţa – Calea Şagului – strada Ana Ipătescu – strada Victor Hugo – strada Aluniş – strada Ivan Petkovici Pavlov – strada Drubeta – strada Independenţei – buclă Piaţa Bălcescu şi retur. Pe străzile Independenței și Drubeta, sensul spre Calea Șagului, autobuzele vor circula pe platforma liniei de tramvai.

Stațiile în care vor opri autobuzele sunt următoarele: în bucla din Piaţa Bălcescu (comună cu cea de pe linia E 8) – Memorandului – Drubeta – Lidia – Mureş – Pavlov – Progresul – Emil Zola – Izlaz – Chişodei – Veteranilor (înainte de Calea Şagului) – Liviu Rebreanu (după intersecţia Calea Şagului cu Bulevardul Liviu Rebreanu) – Transilvania (înainte de strada Transilvania) – Banatul (după intersecţia Bulevardul Dâmboviţa cu strada Banatul) – Dâmboviţa.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare