ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un minor, prins după ce a furat haine în valoare de peste 1000 de lei dintr-un magazin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un minor în vârstă de 16 ani, bănuit de furturi din magazine este cercetat de polițiștii Secției 5 Timișoara. Din câte se pare, tânărul a furat mai multe articole vestimentare în valoare de peste 1100 lei, fiind depistat ieri după ce oamenii legii au fost sesizați de agenții de pază ai magazinului.

Ajunși la fața locului, polițiști au constatat că tânărul a trecut de casa de marcat fără să achite valoarea produselor. Prejudiciul în valoare de 1100 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite.

Minorul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore