Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patronii din Timisoara risca amenzi de mii de lei. Ce obligatie au pana la finele lunii viitoare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Doar o lună, atât mai au la dispoziţie patronii de magazine din Timişoara pentru vizarea acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. Potrivit HCL 538/2015 referitoar la aprobarea Regulamentului privind desfășurarea activităților comerciale și de prestări servicii pe raza municipiului Timișoara acordul trebuie reînnoit până la data de 28 februarie.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială efectuează verificări pentru a stabili dacă firmele respectă această prevedere. Pentru lipsa vizei anuale, polițiștii locali au întocmit anul trecut un număr de 188 procese verbale de constatare a contravenției în valoare totală de 63.800 lei. Este vorba despre societăți comerciale care au ca obiect de activitate în special comerțul cu amănuntul, dar și saloane de înfrumuseșare, farmacii, firme din domeniul turismului, societăți de alimentație publică precum cafe-baruri etc. Polițiștii locali reverifică periodic aceste societăți pentru a stabili dacă obțin vizele necesare și efectuează toate demersurile pentru desfășurarea actelor de comerț conform prevederilor legale. Reamintim că nerespectarea acestei prevederi legale atrage după sine sancțiuni cuprinse între 500 și 2000 lei„,a transmis Poliţia Locală.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare