Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NESIMȚIRE crasă! Angajații ITM Timiș ”calcă” pe fondurile europene și distrug spațiile verzi FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Că s-a umplut orașul de nesimțiți care trec pe culoarea roșie a semaforului fără ca Poliția să poată face ceva, sau de alții care habar n-au cu ce se ”mănâncă” trecerile de pietoni, o știm deja cu toții. Știm chiar și că o firmă care ”face legea” în ceea ce privește ”sechestrarea” mașinilor cu sau fără șoferi face ce vrea în Timișoara, referindu-mă aici la ”celebrii” Îngeri Galbeni.

Mostra de nesimțire care ne-a stârnit ieri ”interesul” este dată de ”parcarea” autoturismului cu care se deplasează angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din județul Timiș. Șoferul acestuia a parcat mașina, o Dacia Logan de culoare albă cu numărul de înmatriculare TM 11 UZL, pe spațiul verde de pe strada Iancu Văcărescu, stradă reabilitată pe fonduri europene.

O să spuneți că nu e nimic nou și că probabil, angajații ITM nu au găsit loc de parcare și de aceea s-a ales ”soluția” din imagini. Dacă ne aducem aminte de faptul că strada a fost reabilitată cu bani de la Uniunea Europeană, iar spațiile verzi au fost ”dotate” cu un sistem de irigare atât pentru verdeață cât și pentru spălarea suprafeței carosabile, ne apucăm cu mâinile de cap, deoarece acele ”sprinklere” care ajută la irigare sunt ”călărite” de Logan-ul ITM-ului, ceea ce nu e tocmai civilizat, îndrăznim noi să spunem, fără să mai adăugăm că mașina a fost parcată absolut ILEGAL.

Rămâne de văzut dacă și conducerea instituției publice căreia aparține autoturismul este de aceeași părere și, mai ales, dacă Pavel Kasai -inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș- afla cine era la volanul mașinii care are aplicat pe bord ”indicativul” din imagini.

1 COMENTARIU

  1. Avand in vedere ca nesimtirea si ignoranta a ajuns la un nivel incredibil, cel mai probabil ca nu se va face nimic.
    Cetatenilor le pasa din ce in ce mai putin de tot ce se intampla in jurul lor, lucru care se poate spune si despre cei care lucreaza la Politie sau alte institutii ale statului (fapt demonstrat de multitudinea de articole / poze de pe diferite website-uri).
    Am dat gres, ca societate, ca oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

VIDEO Cum ”dovedesc” soferii din Timisoara ca Robu are dreptate, privind praful din oras

Zilele trecute primarul Timișoarei, Nicolae Robu, declara că principala cauză a prezenței prafului și...

Blochezi cu NESIMTIRE curtile si garajele altora? Amenda si masina ridicata, la Timisoara

Polițiștii locali din Timișoara atrag atenția șoferilor care blochează accesul în curți sau garaje,...