ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu a început săptămâna cu ”Minciunile lui Bojin”. Cum detaliază primarul acest ”titlu”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, a refuzat până de curând să intre în polemici cu pesediștii, în mod deosebit cu tânărul social-democrat Alfred Simonis, care lansează săptămânal câte un ”atac” la adresa edilului-șef al capitalei Banatului, pe Facebook. În prima zi a acestei săptămâni, Robu a renunțat să ”abstinență” și a postat un mesaj la adresa președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, cel care îl ”înțepa” pe Robu, la finele săptămânii trecute. Bojin a declarat cu câteva zile în urmă că Guvernul a alocat o suplimentare de fonduri pentru construcția noului corp de clădire a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara, susținând de asemenea că șoseaua de centură a Timișoarei este ”în plan”, însă numai Nicolae Robu nu vrea să vadă aceste lucruri.

Tot pe aceeeași rețea de socializare, Robu s-a ”răzbunat”, menționând ”minciunile lui Bojin” de pe parcursul săptămânii trecute. Edilul-șef al municipiului de pe bega a postat următorul mesaj pe Facebook: ” Minciunile lui Bojin în săptămâna 19-26.10.2014:
1. „Robu a obținut 48.000 de voturi”. În realitate, Robu a obținut 55.422 de voturi
2. „Pentru Spitalul de Copii, Guvernul a mai alocat 2 milioane de lei pe lângă cele 5 milioane date deja”. În realitate, Guvernul nu a dat încă NICIUN LEU pentru Spitalul de Copii și nici pentru vreun alt obiectiv al Timișoarei
3. „Centura Timișoarei a fost aprobată pentru finanțare din fonduri europene”. În realitate, centura Timișoarei nici măcar nu apare în Master Planul pe Transporturi pe 2014-2030, iar finanțarea ei n-are cum să fie aprobată, câtă vreme nici măcar nu s-a deschis sesiunea de depunere de cereri de finanțare pe noile programe europene.
4. „Am fost la București la ministere după bani”. În realitate, dl. Bojin a fost la București la DNA” a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore