AcasăStiriSocialNoutăţi la Zoo Timişoara. Un pui de maimuţă hussar şi un ponei...

Noutăţi la Zoo Timişoara. Un pui de maimuţă hussar şi un ponei vor face deliciul celor mici şi nu numai

Grădina zoologică Timişoara aduce noutăţi publicului vizitator. Colecţia de animale s-a îmbogăţit cu doi noi locatari, un ponei şi un pui de maimuţă hussar. Este o premieră, de când s-a redeschis noua grădină zoologică a municipalităţii, naşterea unui pui de maimuţă hussar.

De săptămâna viitoare, vizitatorii vor putea să admire mai de aproape maimuţele macac coadă de leu şi în habitatul exterior, după perioada de carantină legală.

Totodată, informăm publicul vizitator că, începând cu data de 15 aprilie 2013, programul Grădinei Zoologice Timişoara s-a prelungit, fiind acum în intervalul orar 10:00 – 20:00, cu menţiunea că ultimul acces pentru vizitatori este permis până la ora 19:30. Până acum programul era până la ora 17:00.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente