deschiderezooGrădina zoologică Timişoara este deschisă publicului vizitator în mini-vacanţa de sărbători şi chiar în zilele de Paşti. Dacă nu ţi-ai făcut un program pentru aceste zile, poţi face o plimbare, cu micuţii, până la Pădurea Verde.

Copii, bunicii, tinerii îndrăgostiţi şi părinţii sunt invitaţi zilele acestea să-şi petreacă timpul liber la Grădina zoologică „Pădurea Verde” din Timişoara, în aer liber, în natură mai aproape de animalele parcului zoologic.

Cadrul natural pe care il oferă reînvierea naturii după o perioadă lungă de iarnă crează toate premizele petrecerii unui perioade de timp deoasebite „mai aproape de natură, mai aproape de animale”.

În această perioadă programul grădinii zoologice este următorul: 10.00 – 20.00, cu menţiunea că ultimul acces pentru vizitatori este permis până la ora 19.30, inclusiv în prima şi a doua zi de Sfintele Paşti.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.