Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu ai program de Paşte? Ia-ţi copii şi mergi la Zoo Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Grădina zoologică Timişoara este deschisă publicului vizitator în mini-vacanţa de sărbători şi chiar în zilele de Paşti. Dacă nu ţi-ai făcut un program pentru aceste zile, poţi face o plimbare, cu micuţii, până la Pădurea Verde.

Copii, bunicii, tinerii îndrăgostiţi şi părinţii sunt invitaţi zilele acestea să-şi petreacă timpul liber la Grădina zoologică „Pădurea Verde” din Timişoara, în aer liber, în natură mai aproape de animalele parcului zoologic.

Cadrul natural pe care il oferă reînvierea naturii după o perioadă lungă de iarnă crează toate premizele petrecerii unui perioade de timp deoasebite „mai aproape de natură, mai aproape de animale”.

În această perioadă programul grădinii zoologice este următorul: 10.00 – 20.00, cu menţiunea că ultimul acces pentru vizitatori este permis până la ora 19.30, inclusiv în prima şi a doua zi de Sfintele Paşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare