ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nu mai puțin de 8000 de țigarete au fost găsite în urma unei percheziții într-o piață din Lugoj

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acțiune fulger a jandarmilor timișoreni în Lugoj, soldată cu confiscarea a peste 8000 de țigarete. Descinderea desfășurată ieri de către Gruparea Mobilă Timișoara a avut loc în zona pieței George Coșbuc, având ca scot principal combaterea comerțului ilicit cu produse accizabile și de contrabandă.

Bărbatul asupra căruia s-a găsit marfa de contrabandă este în vârstă de 28 de ani. Cele 8000 de țigarete fie nu aveau timbru, fie aveau timbru necorespunzător. Întreaga marfă a fost confiscată iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de produse de contrabandă.

Tot în zona Pieței George Coșbuc, pe splaiul Morilor, jandarmii timișoreni au depistat o femeie de 25 de ani care încerca să vândă un smartphone fals, inscripționat cu marca Samsung. Oamenii legii au confiscat telefonul iar tinerei i-au fost întocmite acte de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore