AcasăStiriSocialNu mai puțin de 8000 de țigarete au fost găsite în urma...

Nu mai puțin de 8000 de țigarete au fost găsite în urma unei percheziții într-o piață din Lugoj

Acțiune fulger a jandarmilor timișoreni în Lugoj, soldată cu confiscarea a peste 8000 de țigarete. Descinderea desfășurată ieri de către Gruparea Mobilă Timișoara a avut loc în zona pieței George Coșbuc, având ca scot principal combaterea comerțului ilicit cu produse accizabile și de contrabandă.

Bărbatul asupra căruia s-a găsit marfa de contrabandă este în vârstă de 28 de ani. Cele 8000 de țigarete fie nu aveau timbru, fie aveau timbru necorespunzător. Întreaga marfă a fost confiscată iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de produse de contrabandă.

Tot în zona Pieței George Coșbuc, pe splaiul Morilor, jandarmii timișoreni au depistat o femeie de 25 de ani care încerca să vândă un smartphone fals, inscripționat cu marca Samsung. Oamenii legii au confiscat telefonul iar tinerei i-au fost întocmite acte de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente