Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu vă jucaţi cu locurile de parcare. Poliţia dă amenzi peste amenzi pentru parcarea neregulamentară

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Nu vă jucaţi cu locurile de parcare. Poliţia dă amenzi peste amenzi pentru parcarea neregulamentară 1Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie şi ai Biroului Ridicări Auto şi Abandonate au aplicat în ultima săptămână în cadrul acţiunilor organizate pe linie de circulaţie care intră în competenţa Poliţiei Locale un număr de 107 sancţiuni, în valoare de 21.600 lei.

Cele mai multe au fost aplicate la OUG nr. 195/2002 pentru oprirea sau staţionarea în staţiile Ratt, oprirea sau staţionarea pe trecerea de pietoni, oprirea sau staţionarea în raza de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă“ şi pentru pătrunderea pe străzi cu acces interzis. De asemenea, au mai fost aplicate sancţiuni şi conform HCL nr. 371/2007 în valoare de 3.000 lei pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap, dar şi conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare. În aceeaşi perioadă au fost ridicate 33 de autovehicule parcate neregulamentar şi au fost aplicate 47 colante autoadezive.

În ceea ce priveşte autovehiculele abandonate, anul acesta au fost înregistrate un număr de 292 sesizări cu privire la 430 autovehicule din aceasta categorie. Un număr de 160 de sesizări au venit de la cetăţeni, iar 132 au reprezentat sesizări din oficiu ale poliţiştilor locali aflaţi în patrulare în cartierele oraşului.

În urma demersurilor legale efectuate, mai exact a somaţiilor aplicate, un număr de 212 autovehicule au fost ridicate de proprietar, 180 nu se încadrează la Legea 421/2002, iar 21 de autovehicule au fost ridicate de ADP, alte 17 fiind în lucru la acest capitol.

De asemenea, au fost aplicate şi un număr de 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 lei celor care au refuzat să-şi ridice autovehiculul de pe domeniul public în urma somaţiilor aplicate.

Mihai Ovidiu Carra

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare