Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bei apă de la robinet? Vezi ce rişti să păţeşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Numărul tot mai mare al persoanelor care dezvoltă diverse alergii alimentare a fost pus pe seama consumului de apă tratată cu clor de la robinet.

Substanţa chimică este folosită pentru tratarea apei şi este prezentă în compoziţia multor produse de curăţat. Expunerea la clor slăbeşte însă toleranţa individuală la anumite produse alimentare, relatează dailymail.co.uk.

Cercetătorii de la American College of Allergy, Asthma and Immunology au descoperit că persoanele care au în compoziţia urinei un nivel ridicat de diclorofenol, un derivat al clorului, au o predispoziţie cu 80% mai mare să dezvolte alergii alimentare.

Incidenţa alergiilor a crescut mult în ultimii ani. Se estimează că unul din patru adulţi se va confrunta cel puţin o dată, de-a lungul vieţii, cu o formă de alergie. Cele mai cunsocute alergii alimentare sunt cele la laptele de vacă, soia, ouă, cereale, căpşuni şi alune. Manifestările pornesc de la o simplă urticarie şi pot ajunge până la şoc anafilactic, scrie evz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare