Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO femeie din Recaş a fost reţinută de poliţişti pentru înşelăciune. Paguba...

O femeie din Recaş a fost reţinută de poliţişti pentru înşelăciune. Paguba creată e acesta se ridică la peste 57.000 de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Luni, 17 iunie 2013, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au reținut pentru 24 de ore, o femeie, de 37 de ani, din Recaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Femeia, în calitate de colaborator al unei instituții financiare nebancare, a obţinut 16 credite pe numele altor persoane, provocând un prejudiciu de 57.260 de lei.

Începând cu luna octombrie 2012 şi până în urmă cu doar câteva zile, 2013, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unei femei de 37 de ani, din Recaş, suspectată de comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În perioada iulie – august 2012, D.L., în calitate de colaborator al unei instituţii financiare nebancare, ar fi acordat 16 credite, prin încheierea unor contracte de împrumut către diverse persoane fizice, pe care le cunoştea sau cărora le deţinea doar actele de identitate. Suspecta, folosindu-se de adeverinţe de venit şi contracte de muncă nereale, a intrat în posesia banilor, pe care i-a folosit în interes personal. Până la momentul suspendării din funcţie, aceasta şi-a achitat lunar ratele în numele clienţilor. Prejudiciul creat de suspectă este estimat la 57260 de lei.

Femeia a fost introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare