ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O femeie din Recaş a fost reţinută de poliţişti pentru înşelăciune. Paguba creată e acesta se ridică la peste 57.000 de lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Luni, 17 iunie 2013, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au reținut pentru 24 de ore, o femeie, de 37 de ani, din Recaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Femeia, în calitate de colaborator al unei instituții financiare nebancare, a obţinut 16 credite pe numele altor persoane, provocând un prejudiciu de 57.260 de lei.

Începând cu luna octombrie 2012 şi până în urmă cu doar câteva zile, 2013, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unei femei de 37 de ani, din Recaş, suspectată de comiterea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În perioada iulie – august 2012, D.L., în calitate de colaborator al unei instituţii financiare nebancare, ar fi acordat 16 credite, prin încheierea unor contracte de împrumut către diverse persoane fizice, pe care le cunoştea sau cărora le deţinea doar actele de identitate. Suspecta, folosindu-se de adeverinţe de venit şi contracte de muncă nereale, a intrat în posesia banilor, pe care i-a folosit în interes personal. Până la momentul suspendării din funcţie, aceasta şi-a achitat lunar ratele în numele clienţilor. Prejudiciul creat de suspectă este estimat la 57260 de lei.

Femeia a fost introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore