ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O noua recunoastere internationala pentru un profesor al Universitatii Politehnica din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Calitatea corpului academic al Universității Politehnica Timișoara a fost întotdeauna la nivel înalt. O nouă confirmare internațională în acest sens a venit recent din partea Societății Europene de Integritate Structurală (European Structural Integrity Society, ESIS).

Cu ocazia conferinței ”22nd European Conference on Fracture”, desfășurată la Belgrad, Serbia, s-a ales prin vot noua conducere a Societății Europene de Integritate Structurală, prof.dr.ing. Liviu Marșavina, de la Facultatea de Mecanică a UPT fiind unul dintre cei doi vicepreședinți aleși. Președinte este prof. Francesco Iacoviello, Italia, iar cel de-al doilea vicepreședinte este prof. Aleksander Sedmak, Serbia.

O noua recunoastere internationala pentru un profesor al Universitatii Politehnica din Timisoara 1Profesorul Liviu Marșavina a avut o contribuție majoră pentru afilierea Asociației Române de Mecanica Ruperii (ARMR) la ESIS. Este membru ESIS și reprezentantul României în ESIS din anul 2006, a participat la toate conferințele europene de rupere (European Conference on Fracture) organizate la Alexandropolis (Grecia) în 2006, Brno (Republica Cehă) în 2008, Dresda (Germania) 2010, Kazan (Rusia) 2012, Trondheim (Norvegia) 2014, Catania (Italia) 2016 și Belgrad (Serbia) în 2018. Din anul 2014 este co-președinitele comitetului tehnic dedicat educației (TC13: Education) al ESIS.

Societatea Europenă de Integritate Structurală (European Structural Integrity Society, ESIS) este o organizație non profit care are ca scop operarea în condiții de siguranță a componentelor, structurilor și materialelor inginerești. Este structurată în 17 comitete tehnice și are 25 țări afiliate printre care și România. ESIS este asociată cu Elevier pentru publicarea unor numere speciale ale jurnalelor Engineering Fracture Mechanics, International Journal of Fatigue, Theoretical and Applied Fracture Mechanics și Engineering Failure Analysis, precum și pentru editarea Proceedia Structural Integrity.

Conducerea ESIS este asigurată de un Comitet Executiv coordonat de un Președinte și doi Vice Președinți, aleși prin votul reprezentanților naționali și ai președinților comitetelor tehnice pentru un mandat de 4 ani.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore