OFICIAL! Cristi Brâncovan NU va fi membru ATOP. Un fost şef al IPJ va veghea la siguranţa cetăţenilor

- Advertisement -
Oficial, timişoreanul Cristi Brâncovan, cel care a filmat şi a fotografiat hoţii de buzunare postând imagini cu aceştia pe Facebook pentru ca timişorenii să ştie de cine să se ferească atunci când circulă cu vehiculele RATT, nu poate face parte din Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică din cadrul Consiliului Judeţean Timiş.

Propunerea de cooptare a lui Brâncovan în structura ATOP a fost făcută de consilierul PNL Adrian Păşcuţă, în 2016. Aleşii judeţeni au votat în cadrul acestei săptămâni pentru ocuparea a două din locurile rămase vacante în structură. Unul a fost vacantat de preşedintele CJ Timiş Călin Dobra şi a fost ocupat de consilierul PSD Nicu Bădina. Al doilea, revenind societăţii civile, va fi ocupat de fostul şef al IPJ Timiş, chestorul Dorel Andraş.

„Nu se analizează domnul Andraş cu domnul Brâncovan. A fost anunţată componenţa ATOP unde CJ are rol foarte clar de a desemna ocupantul unui post de consilier judeţean care a rămas liber şi a fost ales domnul Bădina Nicu prin vot. Ceilalţi trei reprezentanţi ai comunităţii civile sunt reprezentaţi prin dispoziţia preşedintelui pentru că sunt reprezentanţii preşedintelui în cadrul ATOP, iar decizia mea şi solicitarea mea a fost clară spre domnul Andraş, ţinând cont de expertiza dânsului, de o experienţă extrem de vastă pe acest domeniu pentru că până la urmă ATOP a fost constituit pentru a crea o legătură importantă între autoritatea judeţeană şi inspectoratul de poliţie pentru ceea ce înseamnă o siguranţă şi o securitate a cetăţeanului”, a declarat preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra. Acesta şi-a exprimat întreaga disponibilitate de a colabora cu Cristi Brâncovan, promiţând că membrii ATOP vor fi extrem de receptivi la sugestiile făcute de timişorean.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img