Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polivalenta de 16.0000 de locuri, subiect de sondaj pe Facebook. Ce vrea să ştie primarul Robu

- Advertisement -

Sala polivalentă ar trebui să fie realizată în Timişoara, în vecinătatea Stadionului „Dan Păltinişanu”, sau în Giroc, aşa cum doreşte PSD Timiş – aceasta este întrebarea la care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, încearcă să găsească răspuns, printr-un sondaj postat pe Facebook. Pe scurt, primarul le cere celor care cred, la fel ca şi el, că sala polivalentă de 16.000 de locuri care va fi realizată de Compania Naţională de Investiţii ar trebuie să fie ridicată în Timişoara să dea like şi celor care achiesează la intenţiile PSD să posteze dislike.

„Stimați timișoreni, știți bine că încă de la începutul primului meu mandat de Primar, am făcut diligențe pentru ca Timișoara să ajungă să aibă o mare sală polivalentă. Pe parcurs, v-am ținut la curent cu progresele făcute -progrese mici, dar… progrese: acceptarea obiectivului pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții, planificarea execuției obiectivului în 2017-2018, cu asigurarea finanțării guvernamentale în cadrul unui program pilot cuprinzând orașele Timișoara și Iași-. Vă recomand să revedeți postarea mea din 25.11.2016, de la link-ul.

Ei bine, lucrurile erau intrate în linie dreaptă, anul 2017 a sosit și ar trebui să se treacă la treabă. Nu se trece, însă, pentru că PSD, prin liderii săi -precizez asta pentru că sunt convins că membrii simpli și simpatizanții gândesc altfel și îmi sunt alături, iubind Timișoara, ca și mine!- vor să schimbe amplasamentul, spulberând tot conceptul de dezvoltare a infrastructurii pentru sport a Timișoarei, concept elaborat de mari specialiști români și germani -aceștia din urmă sunt proiectanții, printre altele, a celebrului stadion Allianz Arena din Munchen și a stadioanelor ce tocmai se construiesc în Quatar pt. Campionatul Mondial din 2022!-. Concret: în loc ca sala să fie construită în Timișoara, în uriașul spațiu liber rezervat de Primărie sportului în vecinătatea stadionului „Dan Păltinișanu”, cuprins între Baza Sportivă nr. 2 a Politehnicii, fosta linie de cale ferată uzinală, Bd. Liviu Rebreanu și Clubul Heaven, unde există utilități, artere cu 4 benzi de jur împrejur (Podeanu, Vidrighin, Rebreanu, Arieș, Cluj, FC Ripensia), transport în comun (multiple linii de tramvai, autobuz și troleibuz), etc., etc., PSD dorește ca sala să fie construită în comuna Giroc (!!!). Sau poate nu vrea, poate de fapt nu vrea să fie construită deloc și doar creează diversiunea amplasamentului, știind că eu și noi toți cei ce iubim Timișoara nu vom accepta o asemenea inepție și-atunci se are o scuză! Mă opresc aici, deși, pe speță există muniție grea, chiar foarte grea… , arată Nicolae Robu pe Facebook.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore