Ofiţerii de la economic au aplicat amenzi de peste 65000 de lei

1
843

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu lucrători ai Administraţiei Finanţelor Publice şi comisari ai Gărzii Financiare, au efectuat o acţiune în scopul combaterii activităţilor comerciale desfăşurate prin utilizarea de metode evazionist fiscale.

Astfel, s-au deplasat într-un mare complex comercial din Timişoara şi într-un bazar, unde au controlat 365 de societăţi comerciale, verificând documentele de provenienţă a mărfurilor, înregistrarea în evidenţa contabilă a încasărilor şi emiterea documentelor justificative activităţilor de comerţ.

Cu această ocazie  au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.500 de lei, persoanelor juridice care au fost depistate efectuând activităţi de comerţ fără a emite bonuri fiscale, fără a avea afişate preţurile de comercializare ale bunurilor oferite spre vânzare şi fără a  deţine documente de provenienţă a mărfurilor.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

Comments are closed.