Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copii, respectaţi regulile de circulaţie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Poliţiştii rutieri continuăCopii, respectaţi regulile de circulaţie! 1 activităţile în cadrul campaniei ALEGE VIATA, acordând o atenţie deosebită categoriilor vulnerabile la traficul rutier, copiii.

Sărbătorile de iarnă se apropie şi pentru o vacanţă în siguranţă, poliţiştii vor desfăşura activităţi în  vederea prevenirii evenimentelor rutiere grave, în care ar putea fi implicaţi copiii.

 Siguranţa rutieră constituie o problemă importantă a societăţii contemporane, atâta timp cât, la nivel naţional, în fiecare an, în accidente rutiere îşi pierd viaţa peste 2.000 de persoane, iar alte 9.000 sunt rănite grav.

Ca urmare a măsurilor preventiv-educative luate în ultima perioadă, în prima jumătate a lunii decembrie, comparativ cu perioada similară a anului trecut, s-a înregistrat un trend descendent al accidentelor grave de circulaţie înregistrate pe raza judeţului Timiş.

Pentru a susţine în continuare această evoluţie şi în perioada vacanţei de iarnă 2012 – 2013, vor fi continuate activităţile specifice Campaniei naţionale de educaţie rutieră Alege viaţa!”, în cadrul căreia o atenţie deosebită va fi acordată conştientizării categoriilor vulnerabile de participanţi la traficul rutier, respectiv copiilor.

 Astfel, poliţiştii de la prevenire şi cei de la rutieră, vor participa la întâlniri cu elevii pentru a le da sfaturi cu privire la respectarea normelor rutiere. Copiilor le vor fi prezentate cauzele producerii unor evenimente rutiere grave şi recomandări pentru a nu ajunge victime. De asemenea, vor fi distribuite materiale informative (flyere, afişe, broşuri etc.).

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare