Opera Nationala Romana TimisoaraPoliţiştii Secţiei 1 Timişoara efectuează cercetări în vederea identificării unor persoane care au pătruns, prin efracţie, în clădirea care aparţine Operei Române, din Timişoara, iar din interior au sustras o sumă de bani. Paguba, din primele cercetări, se ridică la 23.000 de lei, sumă sustrasă dintr-o cutie metalică aflată în incinta unui birou.

În cursul dimineţii, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în noaptea de 3 spre 4 iulie 2013, în clădirea Operei Române, situată pe strada Mărăşeşti, din Timişoara.

În urma cercetării locului faptei, s-a constatat că persoanele în cauză au sustras 23.000 de lei care se aflau într-o cutie metalică, într-unul dintre birouri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.