ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lidl aduce cei mai iubiţi artişti din România la Timişoara. „Mix Music Evo 2013” ajunge weekend-ul viitor în oraşul de pe Bega

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada 25 mai – 22 septembrie 2013, în mai multe oraşe din ţară se va desfăşura turneul „Mix Music Evo 2013”, ediţia a III-a. Acesta poposeşte în Timişoara weekend-ul viitor, chiar dacă era programat pentru acest sfârşit de săptămână.

Programat iniţial pe finalul acstei săptămâni, mai exact pentru sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 iulie 2013, „Mix Music Evo 2013” soseşte pe Bega abia săptămâna viitoare, organizatorii – Hypermarket-ul Lidl – fiind nevoiţi să-şi amâne cu o săptămână evenimentul datorită faptului că Primăria organizează zilele acestea Festivalul JAZZ™. Organizatorii au apelat la un mic truc pentru a nu-şi da peste cap întregul program, astfel, au făcut schimb de date cu cel mai apropiat oraş în care acesta se va desfăşura – Aradul. „Mix Music Evo 2013” se ţine în acest weekend în municipiul de pe Mureş, în timp ce la finele săptămânii viitoare poposeşte la Timişoara.

Locul de desfăşurare a fost ales ca fiind platoul din faţa stadionului Dan Păltinişanu, iar zilele de distracţie maximă au fost stabilite pentru 13 şi 14 iulie. Evenimentul se va desfăşura între orele 17:00 şi 23:00 în fiecare din cele două zile, iar artiştii care vor urca pe scenă sunt între cei mai iubiţi din ţara noastră.

Timişorenii care vor merge la acest eveniment vor avea să-i vadă şi să-i audă cântând pe: Andra, Connect-R, Proconsul, DeepCentral, Andreea Bălan, Laurenţiu Duţă, Keo, Skizzo Skillz, Crush & Alexandra Ungureanu, Marius Gavrilă şi Dj Jungle sau Alin Călinescu. Prezentatorul spectacolului va fi îndrăgitul moderator tv Cătălin Măruţă.

Un aspect important al acestui eveniment este faptul că intrarea publicului va fi liberă, iar fiecare din cele două seri de distracţie se va încheia cu spectaculoase focuri de artificii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore