Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDupă despărţirea de Keo, Andreea Bălan apare în rochie de mireasă, mult...

După despărţirea de Keo, Andreea Bălan apare în rochie de mireasă, mult mai repede decât se aştepta cineva

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Şi nu orice rochie, ci una foarte scurtă, numai bună de… dansat. Totul s-a petrecut la filmările pentru prima gală a super show-ului „România Dansează”, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Cum regulile show-ului s-au schimbat în acest sezon şi în semifinale, concurenţii se vor duela doi câte doi, în funcţie de stilul de dans, Andreea şi Jorge au decis să facă şi ei câte o demonstraţie, spre deliciul spectatorilor, dar şi al juraţilor.

Tocmai pentru un astfel de moment, Andreea a ales să îmbrace o rochie albă, de mireasă, ba mai mult, şi-a pus şi voal. Rând pe rând, artista a schimbat o mulţime de ţinute, care mai de care mai senzuale, iar momentele sale artistice îi vor delecta cu siguranţă pe telespectatori începând de duminica aceasta, de la ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare