Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieMaşini noi la Consiliul Judeţean Timiş? Vezi ce au pe ordinea de...

Maşini noi la Consiliul Judeţean Timiş? Vezi ce au pe ordinea de zi, marţi, consilierii judeţeni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 29 aprilie 2014, a fost convocată o şedinţă ordinară a Consiliului judeţean Timiş, aceasta fiind programată pentru ora 10:00, în sala consiliului din Palatul Administrativ Timişoara.

Pe ordinea de zi se regăsesc nu mai puţin de 29 de proiecte, între care câteva mai mult decât interesante, privind cesionarea unor acţiuni ale Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A. către Judeţul Timiş, promovarea şi implementarea obiectivului de investiţii “Centrul Intermodal Regional de Transport Marfă Timişoara – Remetea Mare”, dar şi dotarea cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi – ceea ce denotă că aleşii judeţeni ar putea beneficia, în curând, de maşini noi!

Iată toate punctele prezente pe ordinea de zi a consilierilor judeţeni:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor spaţii din imobilul situat în municipiul Timişoara, Calea Martirilor, nr. 198.
2. Proiect de hotărâre privind acordul pentru cesionarea unor acţiuni ale Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A. către Judeţul Timiş.
3. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Judeţean Timiş nr. 167/19.12.2012 privind darea în folosinţă gratuită a unor spaţii din Bastionul “Theresia” din Timişoara.
4. Proiect de hotărâre privind propunerea de modificare a “Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
5. Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemţiune din partea Judeţului Timiş la intenţiile de înstrăinare a unor imobile cu alta destinaţie decât cea de locuinţă.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosinţă gratuită a unor spaţii din Palatul Administrativ aflate în domeniul public al Judeţului Timiş.
8. Proiect de hotărâre privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al statului în domeniul public al Judeţului Timiş.
9. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş la promovarea şi implementarea obiectivului de investiţii “Centrul Intermodal Regional de Transport Marfă Timişoara – Remetea Mare”.
11. Proiect de hotărâre privind componenţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică a Judeţului Timiş.
12. Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a Devizului General actualizat după atribuirea contractului de lucrări privind obiectivul de investiţie “Modernizare DJ 694 Dumbrava – Mâtnicu Mic, km 0+000 – 8+900, L = 8,9 km”.
13. Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a Devizelor Generale actualizate după atribuirea contractelor de lucrări privind lucrările de reparaţii curente: “Ranforsare sistem rutier pe DJ 609B Ţipari – Balinţ, km 2+617 – 5+994, 6+964 – 7+422, 8+241 – 9+286, L total = 4,880 km” şi “Reparaţii curente la pod pe DJ 591, km 11+710 peste râul Bega, la Sânmihaiu Român – Judeţul Timiş”.
14. Proiect de hotărâre privind propunerea de prelungire a contractului de închiriere încheiat cu Societatea „Romtelecom” S.A.
15. Proiect de hotărâre privind propunerea de prelungire a contractului de închiriere încheiat cu Societatea „ROTH” S.R.L. Timişoara.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetelor secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al Judeţului Timiş pe trimestrul I 2014.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Judeţului Timiş pe anul 2014.
18. Proiect de hotărâre privind aprobarea ocupării de către Societatea „BORGO Italiano” S.R.L. a unei porţiuni din DJ 592 km 11+181 stânga.
19. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării Contractului de management a domnului Ciubotaru Dan Leopold la Muzeul Banatului Timişoara.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea numirii managerului interimar la Muzeul Banatului Timişoara.
21. Proiect de hotărâre privind modificarea prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Timiş nr. 143/2012 cu modificările şi completările ulterioare.
22. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării de către Consiliul Judeţean Timiş a Proiectului “Consilierea carierei şi servicii de practică profesională în psihologie adresate elevilor şi studenţilor”.
23. Proiect de hotărâre pentru aprobarea “Regulamentului privind combaterea speciei Ambrosia artemisiifolia L. (floarea pustei, iarba pârloagelor) – specie invazivă”.
24. Proiect de hotărâre pentru aprobarea “Regulamentului privind combaterea dăunătorului Gândacul păros – Epicometis hirta”.
25. Proiect de hotărâre pentru aprobarea numirii unui reprezentant al Judeţului Timiş în Asociaţia Judeţeană de Canotaj Timiş şi pentru plata cotizaţiei către această structură sportivă.
26. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei financiare a Judeţului Timiş la bugetul de venituri şi cheltuieli al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul situaţiilor de urgenţă ADIVEST pentru anul 2014.
27. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Judeţean Timiş nr.156/30.09.2013 pentru aprobarea promovării proiectului “Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea Vest etapa a III-a”.
28. Proiect de hotărâre privind aprobarea Înţelegerii de colaborare între Judeţul Timiş din România şi Provincia Yunnan din Republica Populară Chineză.
29. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Timiş în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Timiş.
30. Întrebări, interpelări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Restricţii de circulaţie între Dumbrăviţa şi Giarmata! Şoferii, sfătuiţi să folosească rute ocolitoare

Se circulă restricţionat, începând de astăzi şi până pe 14 august, pe drumul dintre...

CJ Timis construieste un internat scolar pentru copiii cu dizabilitati, la Lugoj

Consiliul Județean (CJ) Timiș a lansat o nouă investiție importantă pentru estul județului. Instituția...

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle...