FOTO GROAZNIC! „Drumul morţii” face noi victime. Un mort şi cinci răniţi după un accident grav petrecut pe şoseaua ce leagă Timişoara de Arad

- Advertisement -

 

 

Încă un accident de circulaţie curmă vieţi omeneşti pe DN69. Grav accident de circulaţie joi seara pe şoseaua ce leagă Timişoara de Arad, în dreptul localităţii Sânandrei. Şoferul unui autoturism a intrat în depăşire, fără să se asigure, pe contrasens acolo unde s-a izbit frontal de o dubiţă, rezultatul accidentului fiind un mort şi cinci răniţi.

DN69 sau „drumul morţii”, aşa cum îl cunosc locuitorii judeţelor din Vestul României, care face legătura dintre Timişoara şi Arad, face victime din nou. Joi, 4 iulie 2013, pe acest drum, mai exact în dreptul comunei timişene Sânandrei, a avut loc un nou accident rutier dintre cele mai cumplite.

Şoferul unui autoturism Volkswagen Golf, de culoare roşie, a intrat în depăşire, fără a avea condiţiile necesare manevrei şi fără o vizibilitate bună, iar momentul următor a însemnat impactul deosebit de puternic dintre maşina pe care o conducea şi o autoutilitară în care se aflau patru persoane, toate patru de sex masculin. Dacă şoferul inconştient a decedat pe loc, persoanele prezente în autoutilitară au resimţit impactul ceva mai puţin, una dintre ele, aflate în stare destul de gravă, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara cu ajutorul unui elicopter SMURD, iar din investigaţiile făcute de medici, bărbatul are fracturi şi, foarte probabil, a sufeit un traumatism cranian, în timp ce alţi doi dintre bărbaţii aflaţi în dubiţă au fost transportaţi la aceeaşi unitate cu ambulanţele, dar starea lor este stabilă. Ceilalţi doi ocupanţi ai autoutilitarei au scăpat cu doar câteva contuzii şi zgârieturi.

Din declaraţiile martorilor, şoferului Golf-ului roşu, care se deplasa înspre Arad, ar fi făcut o serie de manevre de depăşire fără a da importanţă faptului că de pe contrasens veneau şi alte vehicole. Dacă autoturismul a fost distrus în totalitate, autoutilitara a suferit pagube în partea frontală. Aceasta aparţinea societăţii care se ocupă de reabilitarea autostrăzii Timişoara – Arad, bena acesteia fiind încărcată cu o serie de materiale necesare acestui demers.

Circulaţia în zona a fost reluată după circa două ore, coloanele de maşini fiind întinse pe o lungime de circa cinci kilometri.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare