Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriParcaţi după cum vă taie capul? Veți avea de plătit bani frumoși...

Parcaţi după cum vă taie capul? Veți avea de plătit bani frumoși ca să vă ridicați mașina de la SDM!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Parcaţi neregulamentar sau ignoraţi informările conform cărora în zona dumneavoastră se vor face lucrări edilitare şi vă lăsaţi autoturismul în zona de intervenţi? Veți rămâne fără mașină și veți scoate din buzunar o sumă frumușică pentru a vă recupera vehiculul. Proiectul care stabilește normele după care se va face ridicarea mașinilor de pe domeniul public va fi supus la vot în următorul plen al Consiliului Local Timișoara. Activitatea va fi delegată către SDM, iar ridicarea mașinii va costa 150 de lei și relocarea 300.

11. Relocarea vehiculelor resprezintă o măsură excepţională care se aplică pentru a preîntâmpina consecinţe grave respectiv: imposibilitatea de a interveni în cazul unor avarii la reţeaua stradală, la reţeaua transportului prin curse regulate pe raza Municipiului Timişoara, la reţelele tehnico-edilitare; imposibilitatea de a începe/finaliza lucrările de execuţie de utilitate publică; imposibilitatea respectării graficelor de execuţie a lucrărilor de utilitate publică (…) 3. Programul de desfăşurare a activităţilor de ridicare, transport, depozitare, relocare şi eliberare a vehiculelor constituie serviciu public şi se realizează, pe durata a 24 de ore. Programul de restituire a vehiculelor depozitate în spaţiile special amenajate se asigură prin serviciu continuu, pe durata a 24 de ore.
c.) Completarea Cap. VII Precizări Finale, cu un nou punct, punctul 4, astfel: ,,4. Plata serviciului de relocarea a vehiculelor oprite/staţionate în zonele în care se execută lucrări şi care blochează frontul de lucru în cadrul execuţiei lucrărilor de reabilitare, modernizare sau intervenţie la infrastructura tehnico-edilitară şi/sau carosabil, trotuare etc., va fi suportată de operatorul economic care solicită relocare în baza unui acord încheiat cu operatorul serviciului, se arată în proiectul de pe site-ul PMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala....

Soferi, ATENTIE! Traficul din zona centrala a Timisoarei, INCHIS si maine!

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat, astăzi, că și mâine este...