Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieParcul Central va fi reamenajat. Primăria Timişoara pune în dezbatere două variante...

Parcul Central va fi reamenajat. Primăria Timişoara pune în dezbatere două variante peisagistice

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Există două abordări curente care să influenţeze noua amenajare a Parcului Central, sau Parcul Scudier cum mai este numit. Viceprimarul Dan Diaconu a prezentat într-o conferinţă de presă modelele de amenajare propuse de Primăria Timişoara. Unul dintre ele luat după linile grădinilor de la Palatul Schonbrunn din Austria, iar celălalt luat după grădinile englezeşti. Cele două modele se vor găsi pentru vizualizare pe site-ul primăriei – AICI

Mai mult decât atât, cetăţenii, dar şi specialiştii din domeniul peisagisticii îşi pot da cu părerea în privinţa celor două modele de amenajare propuse de către primărie, dar şi dacă au sugestii ce nu se găsesc în modelele deja oferite,  la adresa de mail electronic a Direcţiei de Comunicare a primăriei – comunicare@primariatm.ro

Această dezbatere va fi deschisă între 6-20 noiembrie, în speranţa găsirii de sugestii cât mai bune ce vor fi implementate în studiul de fezabilitate ce precede proiectul tehnic şi execuţia propriu-zisă.

Această dezbatere pentru sugestii ce vor intra în studiul de fezabilitate este un exemplu de democraţie” a afirmat viceprimarul Timişoarei – Dan Diaconu. „Dincolo de amenajări, ne dorim şi o revenire la denumirea originală a parcului, şi anume Parcul Scudier, denumit după generalul Anton Scudier.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare