Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teatrul German din Timişoara participă săptămâna aceasta la Festivalul de Teatru din Ploieşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Reprezentaţia are loc în seara de joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Festivalul de la Ploieşti cuprinde, conform declaraţiilor organizatorilor, o selecţie de spectacole reprezentative pentru creaţia teatrală din România, fiind invitate trupe renumite din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Craiova, Sibiu şi Târgu Mureş. Festivalul se deschide în 6 noiembrie cu premiera trupei-gazdă a Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploieşti – „Suflete moarte”, de Mihail Bulgakov după opera omonimă a lui Nikolai Gogol, în regia lui Alexandru Dabija.

Spectacolul „derdiedans” a fost produs de Teatrul German de Stat Timişoara în toamna anului 2012 şi a consemnat deja în acest an participări la Festivalul Internaţional de Teatru Nou de la Arad şi la Festivalul Internaţional de Teatru de la Tbilisi (Georgia). În spectacolul non-narativ, construit aidoma unei instalaţii cu zece actori, evoluează următorii membri ai trupei T.G.S.T.: Ioana Iacob, Daniela Török, Olga Török, Silvia Török, Anne-Marie Waldeck, Franz Kattesch, Konstantin Keidel, Georg Peetz, Horia Săvescu şi Radu Vulpe. Decorul şi costumele au fost concepute de Cristina Milea.

Reprezentaţia se traduce în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare