ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 40 de metri³ de molid, confiscați noaptea trecută de către polițiști

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 40 de metri³ de material lemnos au fost confiscați de către polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, în urma unui control în trafic. Șoferul autovehiculului, care nu avea documente legale, a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2000 de lei, iar întreaga cantitate de marfă a fost confiscată.

În cursul nopții trecute polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au oprit pentru control un autocamion care circula pe D.J. 581, între localitățile Nădrag și Criciova. În urma controlului, asupra bărbatului de 41 de ani s-a găsit cantitatea de 40 de m³ de molid, având un aviz de însoțire care nu corespundea calitativ și cantitativ.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore